“Да се съберем заедно е начало. Да останем заедно е прогрес. Да работим заедно е успех.”

Хенри Форд

Антини ЕООД е създадена през 2016 г. Като нова фирма нашата цел е да изградим една, съвременна компания, която ефикасно да обслужва интересите на клиентите си в областта на труд и работни заплати (ТРЗ) и социално осигуряване.

Наша основна цел е да подпомогнем счетоводните отдели на клиентите си, като им осигурим професионално обслужване в областта на ТРЗ услугите.

Нашият стремеж е ТРЗ услугите, които предоставяме максимално да отговарят на потребностите на нашите клиенти. Ние работим за  придобиването на конкурентно предимство на нашите клиенти, като им осигуряваме висококачествени услуги в областта на труд и работни заплати (ТРЗ).

ТРЗ услугите, които предоставяме са свързани с обслужване на възникването, промяната и прекратяването на трудовите правоотношения между работодатели и служители. Ние можем качественото да обработим Вашите работни заплати и свързаните с тях начисления, удръжки, обезщетения и осигуровки.

Нашият екип се състои от високо квалифицирани ТРЗ специалисти.

Ние предлагаме компетентност, професионализъм и грижа към клиента. Изслушваме проблемите на клиентите си и търсим най-добрите и най-правилните решения за тях, в областта на труд и работни заплати (ТРЗ) и социално осигуряване.

 Поддържаме честни и открити отношения с нашите клиенти и се стремим да защитим техните права и да ги представляваме по най-добрият начин.

За нас е от изключителна важност да поддържаме коректни и лоялни отношения с хората, с които работим.

Да работим в екип, да работим бързо и ефикасно – това е част от нашият начин на работа.

Василена ХристоваЗдравейте,

Казвам се Василена Христова и съм Управител на Антини ЕООД.

Завършила съм Стопанска академия „Д. А. Ценов“ град Свищов, Магистър по специалността  „Счетоводство и одитинг в публичния сектор“.

Работила съм като счетоводител в периода между 2003 и 2006 г. От 2006 г. до сега работя областта на трудовите правоотношения с различни частни организации.

В процеса на работа и натрупване на професионален опит осъзнах, че работата в областта на трудовите отношения е отговорна. Тя изисква непрекъснато обогатяване на собствените знания и непрестанно усъвършенстване в тънкостите на професията.

За мен ще бъде удоволствие да работим съвместно. Вярвам, че заедно ще постигнем по-добри резултати и ще успеем ефикасно да защитим вашите интереси.